Принцеса Даяна: Знам! Ще ме убият в катастрофа

Шефове в Скотланд ярд скрили от френското следствие важна информация
26 сеп 2009 20:01,
90
Принцеса Даяна: Знам! Ще ме убият в катастрофа
Снимка: БГНЕС

Бившите ръководители на лондонската полиция Скотланд ярд лорд Стивънс и лорд Кондън, както и бившият заместник-началник сър Дейвид Винес са укрили от френското следствие важно доказателство при разследването на смъртта на принцеса Даяна при автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г..

Това твърди британският всекидневник "Дейли експрес".

Става дума за бележка с дата октомври 2005 г., писана от адвоката на Даяна лорд Мишкон след разговор с нея през 1995 г.

Според тази бележка Даяна изразила опасение, че ще бъде убита при инсценирана автомобилна катастрофа.

Скоро след смъртта на Даяна бележката е била предадена на британското следствие след среща на Мишкон с Стивънс и Винес.

Информацията, че такава бележка изобщо съществува обаче е била скрита от френските експерти, които разследваха смъртта на принцеса Даяна.

Съгласно френския закон, укриването на доказателства, които биха помогнали при разкриването на престъпление, се наказва с 3 до 5 години затвор.

Според "Дейли експрес", който се позовава на юристи, във Франция може да бъде предприето съдебно разследване защо бележката на адвокат Мишкон не е била предадена на френското следствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
0
 
! Отговори
До НЕзаблудения преди 14 години
На този който написа следното: "Заблуденият си единствено ти. Живей си в конспирациите. Смешен си да вярваш на световни ***, психически болни и мразещи САЩ, Израел, Русия и т.н." мога да кажа, че да отричаш е най-лесния начин да не погледнеш истината в очите. Дай Боже всекиму да си вярва толкова!
81
1
 
4
 
! Отговори
Елена преди 14 години
Тя беше човек, който те караше да вярваш, че всеки един от нас може да промени света към по-добро. Е... такъв човек определено не беше удобен!!! Нас ни насъскват да мразим, да имаме предрасъдъци, да бъдем зли към другите. Убийството й е поръчано и организирано от т.нар. черна аристокрация (в нея влизат представители на английския престол и руските висши кръгове). Само да уточня Русия никога не е била враг на Англия или САЩ. Това е медийна залуда за простосмъртните!!!
80
0
 
5
 
! Отговори
Елена преди 14 години
Смаяна съм от неграмотността и пълната липса на познания от страна на голяма част от пишещите за принцеса Даяна. Тя беше невероятен човек, към когото изпитвам дълбоко уважение. При посещенията си в Африка, тя прегръщаше деца болни от проказа, без да носи ръкавици, без да носи маска или каквито и да било предпазни мерки. Тя беше водач, който много хора започнаха да следват. Защо? Просто нейното благородство и изключително чисто сърце пленяваха и скептиците.
79
0
 
3
 
! Отговори
tetsa преди 14 години
nai-krasivata,i nai-dobrata jena be6e DIANA
78
2
 
2
 
! Отговори
до 76 преди 14 години
Ето ти им разкри конспирацията, хвана ги, браво! Хаха, ти и други като тебе ги разкрихте, разкрихте и Буш как си събори кулите и Пентагона. Смешници.
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Заблуденият си единствено ти. Живей си в конспирациите. Смешен си да вярваш на световни ***, психически болни и мразещи САЩ, Израел, Русия и т.н.
76
0
 
1
 
! Отговори
до 68 преди 14 години
А ти как си предстаяваш да те оставят да им разкриеш коспирацията а? Или си толкова наивен, че да си мислиш, че живееш в свободен свят!? ТИ - творецо на съдбата си, дори не знаеш кой ти е господаря и никога няма да разбереш. Много боли да прозреш истината, но да я пренебрегваш е още по-лошо, защото без съмнение това е най-бързия начин да станеш роб, а господарите отново печелят. Живей в заблуда - така е по-лесно!
75
0
 
0
 
! Отговори
Странджата преди 14 години
искам да ми направите халката широка кат попски ръкав. pls pls pls
74
0
 
0
 
! Отговори
КГБ преди 14 години
Питаите СТранджата!
73
0
 
1
 
! Отговори
ЦРУ преди 14 години
Ние нищо не знаем, още разследваме кой уби Кенеди.
72
0
 
1
 
! Отговори
КГБ преди 14 години
Ние сме невинни.
71
0
 
0
 
! Отговори
MI 6 преди 14 години
Ужас!!! Тя знае!!!
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тука само дрислви лапета пишат. Еваси неграмотните и умствено-повредени.
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Развод [редактиране]През декември, 1995, Кралицата моли Чарлз и Даяна за "ранен развод". Това става скоро след обвинението от страна на Даяна, че Тиги Лег-Бърк е направила аборт с детето на [принц Чарлз | Чарлз]], което кара Тиги да изиска извинение. Два дни преди тази история да излезе наяве, секратарят на Даяна - Патрик Джефсън подава оставка. На 20 декември 1995, Бъкингамският дворец публично съобщава, че Кралицата е изпратила писма до Чарлз и Даяна, съветвайки ги да се разведат. Ходът на Кралицата е подкрепен от министър-председателят и от висшите съветници,и според BBC, това решение е взето след седмици обсъждане. Принц Чарлз незабавно се съгласява с предложението. През февруари 1996 Даяна оповестява и своето съгласие.Разводът е финализиран на 28 август 1996.
68
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много болен народ има, отново конспирации намериха. И как точно тайните служби я убиха? Като напиха и надрусаха шофьора, като ги накара да карат с огромна скорост, бягайки от папараците? Разследването е във Франция, не е във Великобритания. Приемете, че нещата са много по-прости отколкото си мислите във болните конспиративни мозъци.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ей гъзолизачке много си смотана
66
3
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 14 години
Нямам да копая нищо защото за разлика от теб съм от София. За какво трябва да обръщаме внимание на някакви скелети умряли преди 100 години. По-добре да се обърне внимание на дечицата в някой дом за сираци за тях да се пише да им се покаже живота .. тогава може би някой ще се замисли че е по-важно да помогне на един жив човек, отколкото да я упявате тая ***.Пукало и е на нея като е иала пари а ти си ял само хляб жалки тсе
65
0
 
0
 
! Отговори
плачим,та са късам преди 14 години
В този свят трябва да се съобразяваш с другите!Просто друг начин няма!Не случайно е измислена политиката!А този,който го удря през просото,рано или късно загазва!
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ne razbiram zasto qgodka ima tolkova minusi!
63
1
 
0
 
! Отговори
www преди 14 години
Тук се влиза по желание, *** такъв! Като не ти харесва какво пишат ходи да копаеш, стига си плюл.