Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Заговор на илюминатите: планета с 500 млн. души

Заговор на илюминатите: планета с 500 млн. души

Заговор на илюминатите: планета с 500 млн. души

Аерозолни въздушни операции, които имат за цел да разпръскват високотоксични и радиоактивни вещества, вируси и бактерии, се извършват с цел депопулация на човечеството.

Тази теория е заложена във филма "С какво ни пръскат от небето" на американския продуцент Майкъл Мърфи, която разкрива конспиративен заговор на кръга хора в сянка, илюминатите, които управляват планетата и се стремят към Нов световен ред.

Илюминатите са тайно общество. Този термин се асоциира със зловещи обединения на заговорници, които се стремят на управляват световните дела и да променят из основи съществуващия ред. Филмът е продължение на "Аерозолни престъпления", който излезе преди шест години.

Заговор на илюминатите: планета с 500 млн. души

Според авторите на "С какво ни пръскат от небето" въздушните операции са маскирани като борба с глобалното затопляне или опити да влияние върху климата с цел предотвратяване на катастрофални природни бедствия.

Колко благородно, нали? ! Зад уж благата кауза обаче се криела дяволската замисъл на илюминатите да редуцират броя на жителите на Земата, като предизвикат масова заболеваемост и смъртност.

Документалната лента започва с конференция на Американската асоциация за научен прогрес (ААНП) в Сан Диего, Калифорния. Основната тема на сбирката е геоинженерството или изкуствената модификация на климата. Обсъжда се и идеята за разпръскване на милиони тонове фин алуминиев прах в атмосферата за борба с глобалното затопляне. Двама от геоинженерите шокират с признанието, че всъщност не са правени никакви изследвания относно вредните последици на алуминия върху човешкото здраве.

Въпреки този факт обаче подобни въздушни впръсквания се извършвали от няколко години – някъде от 1991-ва, когато стратосферата била осеяна с алуминиев и ториев оксид за намаляване на глобалното затопляне.

Три години по-късно американските компетентни власти (уж) предприемат битка за абсорбирането на ултравиолетовата радиация чрез разпръскване на съставени от меланин полимерни частици.

Тогава дали е случайно, че през последните две десетилетия заболяванията на рак на кожата главоломно скочиха в световен мащаб, питат авторите на конспиративната теория.

На различни места по света периодично продължават да се провеждат в пълна секретност аерозолни операции, чрез които се разпръсват тонове високотоксични и радиоактивни вещества като алуминий, барий, стронций, торий, кадмий, магнезий, титан, цинк други.

Авторите на "С какво ни пръскат от небето? " прокарват тезата, че илюминатите водят тиха война срещу човечеството, водейки се от програмата за депопулация и изтребление на световното население.

Тя е издълбана върху четири огромни гранитни плочи на 8 различни езика, които съдържат десет заповеди към човечеството. Напътствените плочи се намират в американския щат Джорджия, окръг Елбертън. Окултният монумент е наричан още Конституция на Новия ред и е адресиран до специална (! ) група хора, оцелели след Апокалипсиса, които знаят кой е истинския автор на гранитните заръки.

Смята се, че единственият човек, който знае истината за този монумент е 78-годишният банкер Уайът Мартин. Той обаче държи тайната само за себе си. Според една от легендите човек на име Робърт Крисчън поръчал пет масивни плочи от полиран гранит – всяка от които да е висока 6.10 метра и да тежи по 20 тона, за да бъде трудно унижожима при евентуално бедствие.

Крисчън обяснил на компанията, която изработила монумента, че той ще служи за компас, календар и наръчник за оцеляване, от който шепата оцелели да създадат по-добра цивилизация от настоящата.

Първата заповед гласи: "Населението на земята никога не трябва да превишава 500 000 000 души", пише в. "Шок".

Сиреч, досещате ли се какво трябва да се случи с останалите 6 милиарда човешки същества? ! Те явно трябва да бъдат ликвидирани.

Хората се чудят защо здравето им отслабва, защо все по-често прибягват до бърза помощ, защо трудно дишат, защо боледуват от Алцхаймер? ! Всичко това е планирано от един малък елит. Все едно как ги наричат – конспиратори или илюминати... Те не се интересуват от обикновените хора. Те се интересуват от себе си и целта им е да елиминират три четвърти от земното население. Точно така стоят нещата", убеден е в своята теза бившият сенатор от Аризона Карен Джонсън, който участва в "С какво ни пръскат от небето? ".

Ако се питате какво може да причини на човек алуминият, разпръскван в небето, отговорът дава д-р Лени Тайм. "Когато алуминият е в състояние на окис и попадне в организма, той формира една плака в артериите на човека, която е животозастрашаваща! Алуминият е изключително опасен за биологичните системи! Попадайки в тях, той не ги напуска докато не ги разруши! Когато с течение на времето се натрупа в организма, причинява сериозни неврологични заболявания, тъй като се натрупва под формата на окис, който човешкият организъм сам не може да изведе навън! ".

Алуминият причинява рак и остава с години в човешкия организъм. "Заболеваемостта от Алцхаймер се увеличи рязко през последните години и връзката с натрупването на алуминий в мозъчните клетки е очевидна! Почти във всяка една фамилия има възрастен, болен от Алцхаймер! И едва ли причината е в алуминиевите кутии, от които пием газирани напитки. Баща ми почина от Алцхаймер, но никога не е пил газирани напитки от алуминиеви кутии", казва още сенатор Джонсън.

Филмът разкрива и истината за грипните епидемии, плъзнали из цял свят в последните години, след като из въздуха са били разпръснати огромен брой вируси, бактерии, гъбични спори и други биологични агенти. По този начин изкуствено е била предизвикана и епидемията от свински грип, твърдят авторите. Именно по този начин световните здравни власти, контролирани от илюминати, налагат страх и паника от инфекциозни болести сред световното население и го принуждават да се ваксинира!

След което обаче ваксинациите довършват делото на аерозолните операции чрез директно вкарване в човешкия организъм на супертоксични вещества и чужд генетичен материал, които постепенна уврежда здравето на човека.

Случаите на тежки увреждания, парализи и смърт веднага след поставяне на ваксина са толкова много, че е невъзможно да бъдат изброени. Световният елит използва като биологично оръжие ваксините и постава под свой контрол човечеството, твърдят антиконспираторите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
518
421
310
28
10
Дай твоята оценка:

Коментари (39)

Изпрати
mimaa
mimaa
31.08.2015 11:53
zashto da praskat kato moje da go slojat v xranata ni?
0
2
Illuminati_Confirmed
Illuminati_Confirmed
13.08.2015 17:00
Слочаенос?.....не мисла!
5
3
Зоя
Зоя
30.08.2015 18:45
Три грешки за две думи си рекорд! :)
4
3
slayer
slayer
14.08.2015 12:21
Май си много тъп!... Мисла !?!?!?!
6
2
Neo
Neo
07.08.2015 14:07
Da tova e taka, iluminatite ni opravlqvat chrez okultni praktiki, te sa slujiteli na dqvola i shte si poluchat nakazanieto. Tursete bog i go obichaite zashtoto toi shte doide mnogo skoro!
4
0
батман
батман
16.05.2015 16:41
Добре че илюминатите не дишат. Или пък може би ако пръскам над Бургас, а живея в Поморие, няма как да дишам бургаския въздух и аз ще съм добре;)
5
6
mehmed
mehmed
27.06.2014 13:24
спорет мен има тайни общества който са скрити
6
2
Михаил Дончев
Михаил Дончев
09.02.2014 04:35
В Африка и Азия раждат много деца,но детската смъртност е много висока.
3
1
Мардж
Мардж
09.02.2014 02:27
pff тъпотии
2
11
батман
батман
22.01.2014 11:01
В началото на предния век населението е било 3 млрд души. Илюминатите съществуват (уж) от 1776 година. Кога се сетиха за 500 млн , миналата година ли ? Тази теория е безпочвена. Най-малкото, защото в Африка и Азия раждат по 20 деца - да ходят да ги спират там. В Европа и Америка раждаемостта спрямо смъртността си се върти около нулата отдавна.
14
13