Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2010 19:49 - 10 теории на конспирацията ,които се оказаха ...ИСТИНА!!
Автор: tomcat Категория: Политика   
Прочетен: 19259 Коментари: 23 Гласове:
9

Последна промяна: 24.03.2010 20:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпреки че здравият разум изисква определена доза скептицизъм,някои от най-великите открития за човечеството  отначало са били възприемани ,като абсурдни и безумни теории на конспирацията!Земята се оказа ,че не е център на вселената ,нито пък ,че е плоска.Това ,което следва са 10 "теории на конспирацията" ,които се оказаха .... самата истина!


1. Аферата Драйфус:-В края на 19 век в Франция, еврейски офицер артилерист е бил погрешно обвинен в измяна ,на базата на фалшиви правителствени документи и осъден на доживотен затвор.Френското правителство се е опитало да потули нещата,но в последствие Драйфус е бил оправдан след ,като  аферата е добила обществена гласност.


2.Мафия:Тайното престъпно общество е било почти непознато до 1960,когато Джо Валачи разкрива пред правораздавателните органи нейното съществуване.


3.МК-Ултра:От 1950 до 1970 ЦРУ е провеждало програма за контрол върху съзнанието с цел намиране  на т.нар. "серум на истината" ,който да използва върху шпиони.На тестовите субекти са им били давани ЛСД и други наркотици ,много често без тяхно съгласие и чрез изтезания.Известно е за смъртта на поне един човек в резултат от експериментите,Франк Олсън който е работил за правителството по онова време ,като биохимик.Програмата е разкрита след проведено разследване на правителствена комисия.



4Operation Mockingbird:.Пак от 1950-1970  ЦРУ е плащало на редица американски и чуждестранни журналисти да разпространяват ЦРУ пропаганда.Журналистите са работили за големи медии,катоTime, The Washington Post, The New York Times, CBS .Известно е също ,че ЦРУ е спонсорирало поне един филм"Animal Farm," by George Orwell.




5Operation Northwoods.в началото на 1960 американски военни съставят план за спечелване на публична подкрепа за война срещу Куба.Плановете включвали  извършва не на терористични актове в американските градове, убийствана невинни   граждани и взривяване на кораби и самолети,като след това прехвърлят вината върху кубинците.Плановете са били  одобрени от американското военно командване ,но отхвърлени от политическите ръководители и пазено в тайна цели 40 години.



6.Проектът "Манхатън": това е кодовото название за проектът проведен по време на втората световна война с цел създаване на атомна бомба.Страните участвали са САЩ,великобритания и Канада.В проекта са работили около 130000хил души ,което най вероятно го прави най-голямата конспирация от гледна точка на хора участващи в нея,цената е била над 2 милиарда долара/22 сегашни/.Главен ръководител на проекта е бил небезизвестният Дж.Робърт Опенхаймер.Цели градове и съоръжения са били построени за нула време в условията на пълна секретност.Нито правителството ,нито медиите не са обелили дума за това докато е траел проекта.




7.ЦРУ пласира наркотици.Журналистът Гари Уеб  носител на награда "Пулицър"   заедно с полицай от нарко отдела на полицията в Лос Анджелис , Майкъл Рупърт  разкриват  в разследването си озаглавено "Dark Alliance" ,че никарагуански нарко-трафиканти продават кокаин в Лос Анджелис и печалбите отиват за подкрепяните от ЦРУ партизани в Никарагуа.



8. Инцидента в заливът Тонкин  никога не се е състоял:На 2 август 1964 американски военни кораби биват нападнати от северо виетнамски торпедоносци и така равихрилото се сражение служи после ,като причина за американската инвазия в Виетнам.Конгреса прокарва резолюцията "Тонкин " даваща право на президента Линдън Джонсън да изпрати "помощ" на "демократичен " южен Виетнам.През 2005 в разсекретено историческо разследване на агенцията за нац.сиг. на САЩ се заключва ,че през въпросната дата 2 август 1964 в залива Тонкин не е имало изобщо северо виетнамски торпедоносци и още че подобно нападение  над американските  кораби съвсем не се е състояло!


9.Operation Ajax:Годни наред Великобритания е изпитвала особени апетити към богатите ирански нефтени находища.Англо-Иранската петролна компания е била машина за пари ,предимно за английската половина,доката иранската оставала често незаплатена.Всичко това се променя когато на власт идва Мухамед Мозадек,който национализира залежите разработвани от "бритиш петролиум" и така отнемайки златоносната кокошка на Великобритания.Мозадек е бил националист по природа и е смятал ,че приходите от иранските ресурси принадлежат на народа му!В опит да оправят ситуацията ЦРУ  извършват преврат в Иран ,като свалят демократично избраният Мозадек и го заменят с деспотичният Шах.ПРез 1976 разгневените иранци свалят монарха от власт водени от Аятолах Хомейни, като в процес на бунтът са взети заложници от американското посолство.Разбирасе медиите на запад твърдят ,че бунтът е извършен от радикални ислямисти мразещи демокрацията .


10Bohemian Grove: Години наред теоритици на конспирацията са твърдяли ,че световният банков,акадимичен,политически елит се събират всяка година в горите на Калифорния,където облечени като друиди извършват езически ритуали пред огромна статуя на бухалVМного медии като,ABC, CBS, NBC и много други са разследвали случая и са открили ,че наистина е така ето и видео
www.newworldorderreport.com/Articles/tabid/266/ID/588/Rare-news-clips-about-Bohemian-Grove-surfaced-for-documentary-film-project.aspx



Още информация и други теории на конспирацията доказани ,като истина ето тук
www.infowars.com/33-conspiracy-theories-that-turned-out-to-be-true-what-every-person-should-know/




Гласувай:
9



1. panazea - Ето за какво харчат парите ,
24.03.2010 20:25
пък после Кризата ги ударила! Ами съвременният свят е едно зле управлявано село! И кой печели от всичко това? Със сигурност не аз!
цитирай
2. misbis - не помня къде беше публикувано, но ...
24.03.2010 22:02
не помня къде беше публикувано,но се говореше миналата година колко милиарди “изчезват“ от бюджета на Америка. т.н. “черен бюджет“


panazea написа:
пък после Кризата ги ударила! Ами съвременният свят е едно зле управлявано село! И кой печели от всичко това? Със сигурност не аз!

цитирай
3. misbis - Ето и от мен добавка-докато има толкова много секретност, нормално е да има конспирации,и се оказва истина...
24.03.2010 22:04
Нека да видим как изглежда скалата на секретност на Америка.

SECURITY CLEARANCE ORGANIZATIONAL CHART

-Restricted- ограничено

-Confidential- поверително

-Secret - секретно

-Top secret- строго секретно

-Special compartmented information- Специално отделена информация

-Unacknowledged special access program- Непризната специална програма за достъп

-28 top secret cryptic- usa president has 17 level (nuclear information) - 28 строго секретни загадъчни. Американския президент е с 17 ниво (ядрена информация)

-10 level above 28-cosmic and majestic - 10 нива над 28те -космически и величествени

Източници , вътрешни хора, интервюирани от прожект Камелот, разказват,че над 17тата степен на президента,в т.н. Космическа и Величественна-10те нива, е информацията отнасяща се до-

Контакт с извънземни

Извънземна летателна технология

Технологии за контрол над съзнанието на масата

Пътуване във времето и пространството

Технологии за генно манипулиране на човешките същества

Технологии за използване на т.н. енергийно човешко тяло- излизане от тялото,влизане в друг вид(както на други хора,така и на животни,например делфини)

Технологии за повлияваване на енергийното човешко тяло, т.н. аура и душа

...още може би много други
цитирай
4. tomcat - Избягвам да засягам въпроса с из...
25.03.2010 02:55
Избягвам да засягам въпроса с извънземни и тем подобни по- езотерични работи,защото новият световенн ред го използва ,като средство за дезинформация и отвличане на вниманието от по-важните и неотложни проблеми на нашето битие.Докато се взираме в небето за НЛО и се чудим има ли извънземни ,няма ли , човеконенавистния глобалистки елит ще продължава да ни изтребва с ваксини,ГМО-та,войни и така дакато най-сетне не постигнат заветната си цел да избият по-голямата част от човечеството и установят своя тоталитарен световен режим.Не казвам ,че няма извънземни ,но просто на тази етап не съм видял достатъчно доказателства и смисъл да проучвам проблема в дълбочина при положени ,че имаме пълни психопати управляващи света ,абсолютни врагове на свободното човечество, с който трябва да се преборим!
цитирай
5. misbis - razbiram
25.03.2010 07:35
Напълно те разбирам, защото И тази сериозна тема се използва за майнд контрол и човек трябва да има много факти за да разбере замисъла им.
НЛО “извънземни“ е една изключително сериозна тема, умишлено превърната в посмешище, за да се объркат хората съвсем.
Информацията,която качих за степента на секретност е официална. Напоследък и Michael Schratt говори за това.
Ти добре си го казал- ЧОВЕКОНЕНАВИСТЕН ЕЛИТ. Помисли върху тази дума. Кое ЧОВЕШКО същество е способно на такава ненавист към събратята си?
Това,което виждаме да вършат “елита“ е само върхът на айсберга...има причина да ни третират толкова жестоко....
заслужава си да се видят интервютата на прожект камелот с хора инсайдери-работили в тези тайни прожекти..дори в МК Ултра
Не се отказвай, продължавай с разследването си...и пъзелът си пада на място полека лека.
И преди съм ти казвала, на много вярна следа си и ти се радвам като чета постингите ти
Разбрала съм,че не може да се преборим с психопатния елит,ако не знаем за връзките му с т.н. извънземни. Те не са психопати, отлично знаят какво вършат и го вършат с план. Действията им от наша,хуманна гледна точка изглеждат психопатни,защото са ПРОТИВ нас-хуманоидите. Войната е много по-мащабна.....
цитирай
6. tomcat - Обяснявам си тяхната омраза към ...
25.03.2010 15:43
Обяснявам си тяхната омраза към хората с факта,че повечето от тези хора са продукт на дълговековни кръвосмешения между отделните знатни родове ,коетокакто знаем води до сериозни увреждания в физически и психически план.Нямам съмнение ,че са напълно умопобъркани и са скъсали всякаква връзка с реалността,те живеят в някакъв собствен си свят ,където всички останали сме само добитък и обслужващ персонал ,който е заменим много лесно.Тяхната психопатия стига до такива предели ,че те се възприемат ,като един съвсем нов вид хомо сапиенс,като нещо по- високо в еволюционното стъпало.Съгласен съм ,чесамо Господ знае само ,какви още тайни и технологии крият от нас,нямада се учудя накрая ,ако наистина има и нещоизвънземно замесено в цялата тази схема!
цитирай
7. tomcat - пък после Кризата ги ударила! Ами ...
25.03.2010 15:56
panazea написа:
пък после Кризата ги ударила! Ами съвременният свят е едно зле управлявано село! И кой печели от всичко това? Със сигурност не аз!




http://video.google.com/videoplay?docid=-2550156453790090544&
ei=PGurS86bJYGq-AaFhZ3mBg&q=money+as+debt&emb=1#



нагледен пример,как се предизвикват тези кризи.
цитирай
8. misbis - до 9
25.03.2010 16:04
Много правилно мислиш. Не е само до кръвосмешението. Те са имали причини да го правят по този начин преди, но вече не, с напредване на технологиите.
Поразрови се из произхода на този “елит“, например Ситчин, Стюард Свердлов.
Напоследък аз взех да изглеждам на ново филмите на Спилбърг.Този човек се опитва да каже нещо. Направил е цяла хронология от 1947 до наши дни на темата нло. Разбира се като филм има художественна измислица, но някои факти,които знам от други източници, съвпадат, показва ги направо открито.Говоря за серията TAKEN. Но бъди готов, колкото повече напредваш в разследването, един ден те забелязват..и тогава сам ще се убедиш...че тук има нещо повече...успех
цитирай
9. tomcat - Имам една -две книга наситчин &q...
25.03.2010 16:31
Имам една -две книга наситчин "Стълба към небето " май се казваше ,може и да съм забравил точно и "Войнана боговете" , определено съм запознат с теориите му.Какво точно имаш предвид под серията TAKEN ,филм ли е някакъв това?
цитирай
10. misbis - 10
25.03.2010 17:27
Да,това е серия от филми. На запознатите с какво става наистина зад кулисите относно нло, сериите са показателни,че Спилбърг всъщност прави хронология как се е равивал случея нло от 1947 до днес. Разбира се с художественна измислица,но за тези,които знаят....това си направо документален филм.Но трябва да се гледа серия по серия ,от първата
цитирай
11. misbis - добавка,
25.03.2010 17:31
надявам се скоро да мога да седна и опиша, историята с нло-сериозно. Това е наистина най-сериозната тема ,на която сме свидетели. Останалото ,което виждаме какво прави “елита“ срещу хуманоидните човешки същества е само следствие.....
Не знам дали помниш годините 1989-1991, когато имаше бум на полтергайстри и извънземни в Бг. И това бе част от тяхната програма. Кубрат Томов знае и за рептилните, и за цялата тази история, но никога не каза цялата истина
цитирай
12. tomcat - дай линк към това TAKEN, къде да г...
25.03.2010 18:21
дай линк към това TAKEN ,къде да гогледам.
цитирай
13. misbis - до 13
25.03.2010 19:11
ще ти дам моя ютюб линк, там съм превела една малка част от материали.Серията на спилбърг може да се намери в торенти.
http://www.youtube.com/watch?v=TNfTRU--Uq4
http://www.youtube.com/watch?v=uuKiWmsGIwc
http://www.youtube.com/watch?v=tuov9jfag8M

и най-вече ,ако разбираш английски ,полезна ще ти бъде да разгледаш камелот
http://projectcamelot.org/index1.html
цитирай
14. lado - А за изтеклата информация преди ...
25.03.2010 19:43
А за изтеклата информация преди седмица,две за съхраняването на американско ядрено оръжие в Япония, чиято конституция забранява всичко свързано с атомно оръжие на нейна територия?
Единствената страна , атакувана с атомни бомби, и приема такива на собствена територия, собственост на тогавашния нападател, въпреки конституцията си - по голяма конспирация не бяха разкривали досега.
Но мина метър - и в световен план, и на местен, че и тук , в блога никой не пусна пост.
цитирай
15. misbis - до 15
25.03.2010 19:52
това само още веднъж потвърждава факта,че цирка коийто се играе за пред масата,няма нищо общо с действителността. А Япония и Америка от давна са си първи дружки
цитирай
16. анонимен - Америка е вредна държава. Ама много вредна.
06.04.2010 20:47
Външният и дълг е вече над 12 000 000 000 000 $, по-голям от брутния национален продукт на останалия свят. На това се дължи високият им стандарт. Доларите са хартии без всякакво покритие. Сривът може да настъпи внезапно и да срине целия свят. Америка е многа опасна милитаризирана и войнолюбива държава.
цитирай
17. shtirlic - възможно
22.05.2010 18:17
Всъщност ако предположим, че Америка се управлява като България, то може да допуснем, че тя се управлява отвън, т.е. американската политика не се прави за Америка, а в чужд интерес, над национален. Като пример за това мога да дам факта, че парите на Америка се печатат от частна фирма наречена Федерален Резерв. Защо е толкова ненавистен световният елит към хората населяващи планетата пише в книгата на Джон Коумън /или Колмън/ казва се "Комитет 300"
цитирай
18. eltimir - Конспирации, извънземни, технологии...
25.05.2010 18:16
Тук:
http://tangra.ucoz.ru/
съм поставил, разделена на 16 части за по-голяма прегледност моята книга "Човеко, стани!". С много илюстрации. Тази книга не дава чак толкова много отговори, но пък задава множество въпроси. А зададе ли си въпросите човек, все някога ще почне да отговаря на тях. Ето началото на книгата:
Знаете ли какво ви очаква през следващите 12 години? Едва ли. Кой би допуснал, че е възможно да се подготвят толкова чудовищни събития? Но ако през далечната 1978 година ви бяха казали, че съвсем скоро Съветският Съюз ще се разпадне, и че САЩ ще се превърнат в най-големият мракобес на планетата, който навсякъде ще потъпква всякакво понятие не само за човешки права, но и за елементарна човечност бихте ли повярвали? Кой би повярвал, че така бързо двете Германии ще се обединят, а Чехословакия и Югославия ще престанат да съществуват? Ако някой ви беше казал, че след падането на комунизма ще заживеете десетки пъти по-зле нямаше ли да го сметнете за лъжец? Какво ще се случи утре? Не можем да знаем, а и да ни кажат, не бихме повярвали, ако не знаем истината за това, което беше вчера, и което е днес. Това се опитвам да направя, а дали ще повярвате, си е ваша работа. Аз просто изпълнявам своя дълг.

„Сигурен ли си, че живееш на планетата, на която си мислиш, че живееш?” – из Интернет страницата XNETBG.
цитирай
19. eltimir - Човеко, стани!
25.05.2010 18:16
Бъдещето. Бъдещето на планетата и бъдещето на човешките раси. То е много по-невероятно отколкото изобщо можем да си представим. Да погледнем провалянето на комунизма. Този невиждан разгром се извърши без война и почти без кръвопролития. Би трябвало да настъпи всеобщ разцвет. Би трябвало да настъпи епоха на възход и човешко замогване след рухването на една човеконенавистническа система, задушаваща всяка проява на свободна човешка мисъл. Вместо всеобщият разцвет, днес сме свидетели на повсеместен упадък. Не само икономиките западнаха. Вместо национално единение доживяхме национален разпад. Дори миналото ни подменят постоянно, подменят го всеки ден, а ние нищо не забелязваме. Хората не мислят за онова, в което предпочитат сляпо да вярват. Те предпочитат да забравят какво е било, и какво е могло да бъде. Нормално. Как може да ви липсва нещо, ако не сте го опитали и не сте усетили нуждата от него? Кой преди сто години се е оплаквал, че му спират тока? Кой преди 50 години е искал да си купи компютър? Кой преди 20 години се притеснявал, че няма Интернет? Сега говорят за демокрация, за либерализъм, за нормалността на грабежа и обедняването. А нещо не е така, както трябва да бъде. Видимата действителност все повече се разминава с логиката и разума. Утре ще ни кажат, че през юни 1878 година се е състоял Московски, а не Берлински конгрес, който разкъсва България. И че през ноември 1919 година е подписан Сибирски, а не Ньойски договор. Ще ни задължат със закон да повярваме в лъжата, както със закон ни задължават да повярваме в „Холокоста”. В името на демокрацията, разбира се! Сега ще ми кажете, че не искате да си блъскате главите с глобални въпроси, че не искате да си разваляте живота с излишни грижи. Ама това вашето живот ли е? Вие наистина ли си въобразявате, че живеете?
цитирай
20. анонимен - itz no tru
22.08.2010 22:53
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
цитирай
21. анонимен - ставаме
24.10.2012 21:08
ти си гнус за целият род драга а мъжът ти е на си ник !
цитирай
22. анонимен - баба Яга
24.10.2012 21:14
За съжаление е истина !Съжалявам ,че не можеш да го приемеш ,но не лъжа !(1919 )какво е 19? Имаме ли рожденик, или го свързвам с Левски ?
цитирай
23. анонимен - Автоэкспертиза Независимая экспертиза Экспертная оценка - expert-mo.com
26.10.2012 01:44
Для того чтобы получить ответы на интересующие вопросы зайдите на наш сайт http://expert-mo.com/

экспертиза автомобиля запрудня
автоэксперт хотьково
оценочная компания столбовая
оценка автомобиля голицыно
автоэксперт горки-2
независимая автоэкспертиза одинцово
независимая оценка черноголовка
оценочная компания можайск
оценка автомобиля хорлово
экспертиза автомобиля софрино
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tomcat
Категория: Политика
Прочетен: 1583788
Постинги: 46
Коментари: 842
Гласове: 558
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031